sv en

Våra politiker

Jonny Landström

Jonny Landström

”Den bästa integrationen i Norden”

ÅLDER: 39

POLITISKA UPPDRAG: Viceordförande i bildningsnämnden i Mariehamn, ersättare i direktionen för Ålands folkhögskola, godeman i Mariehamn samt medaktör i Bärkraft.ax.

FAMILJ: Två egna barn, särbo och två bonusbarn.

GÖR: Operatör på Optinova.

INTRESSEN: Fotbollstränare för ett tjejlag, pådrivare för att alla barn ska få de bästa förutsättningarna för att träna fotboll. Njuter gärna av naturen vid min stuga när tiden finns.

KORT OM MIG: Håller det jag lovar, tycker att alla är lika mycket värda oavsett kön, ursprung etc, månar om att alla ska ha det lika bra i samhället.

FRÅGOR JAG VILL DRIVA I LAGTINGET: Att Åland ska ha den bästa integrationen i hela Norden. Genom en aktiv näringslivspolitik måste vi ge våra företag möjligheter att växa, så att vi får en tillväxt på Åland.

FRÅGOR JAG VILL DRIVA KOMMUNALT: Att Mariehamn har den bästa skolan på Åland och att alla barn och ungdomar ska ha rätt att utöva allehanda aktiviteter på jämställda grunder. Mariehamn ska göras attraktivare för företagsetableringar.

ÅLANDS FRAMTID FÖR MIG: Ålands Framtid är ett parti som står för det man säger och som har en stark och klar vision om vad man vill.

VISION ÅLAND OM 20 ÅR: Åland har tagit över alla behörigheterna från Finland. Tack vare det så har vi Nordens bästa välståndssamhälle. Ålands befolkning ökar mest i hela Norden.

KONTAKT
Tel: 0457 383 84 63
E-post: [email protected]

Tillbaka