sv en

Nyheter

Kalender

Tyvärr finns det inte något evenemag just nu, kika tillbaka inom kort!

ÅF:s Kvinnolista gör lagtinget mer jämställt

Ålands Framtid

Förra veckan uppmärksammades Ålands Framtid för sin lansering av en Kvinnolista inför lagtingsvalet i höst. ÅF vill med kandidatlistan lyfta fram kvinnorna och medverka till ett mer jämställt lagting och därmed ett mer jämställt Åland.
För att samhället ska bli mer jämställt med t ex lika lön för lika arbete och jämställd representation i styrelser mm behöver vi kvinnor själva se till att stiga fram och engagera oss i byggandet av ett jämställt samhälle. Vi på ÅF:s Kvinnolista vill arbeta för en mer jämställd framtid för vår och våra barns skull.
Med en Kvinnolista hoppas vi kunna medverka till och inspirera fler kvinnor att engagera sig politiskt. Att arbeta politiskt är för oss ett sätt att få möjligheter att påverka, inte enbart i traditionella kvinnofrågor utan alla frågor som berör varje ålännings vardag.  Vi vill inte enbart driva frågor, utan även se till att verkställa beslut som kan göra vårt samhälle mer jämställt.Förhoppningsvis blir andra partier inspirerade av ÅF:s kvinnolista och följer oss. Det skulle ge ännu fler kvinnor en chans att påverka och driva en politik som gagnar hela Åland. Samarbete är en gammal och välbeprövad term i den politiska historien. I Max Siréns anda vill vi påminna om att vi har det bra nu men det kan bli ännu bättre!Vi vill bygga jämställdhet för framtiden. Häng på!
Ålands Framtids Kvinnolista
Hanna SegerströmPeggy Smulter Pia Eriksson.

Tillbaka

Kalender

Tyvärr finns det inte något evenemag just nu, kika tillbaka inom kort!